Revista 160
CoMB

No defallim ni ens relaxem

Teniu a les vostres mans el número 160 de la revista del CoMB. Aquest és el número de les vacunes enfront de la COVID-19. Reflecteix molt bé les necessitats d’informació que tenim els professionals mèdics. Des del CoMB, s’han fet diferents webinars i altres sessions per resoldre dubtes, intentant aprofitar l’experiència i els coneixements dels metges que viuen la situació postvacunació sobre el terreny, com és el cas d’Israel.

Hem servit de bon exemple per a la ciutadania: ens hem pogut vacunar i ho hem fet majoritàriament. Ho hem dit públicament alt i clar, fent un reforç important de la campanya de vacunació. Ens hem organitzat també, sempre d’acord amb el Departament de Salut, per facilitar la vacunació a tots els metges i metgesses que no ho van poder fer sota el paraigüa de les institucions on treballen.

Us demano, si us plau, que mireu les fotografies de la pàgina 7 de la revista: més de 3.760 metges i metgesses s’han pogut vacunar gràcies a la bona gestió del CoMB. Crec, sincerament, que aquesta és una de les principals raons de ser del Col·legi. Per a tots nosaltres ha estat un moment especialment emotiu.

També hi trobareu un parell d’articles sobre la Llei Orgànica de Regulació de l’Eutanàsia, una norma que tindrà impacte en la societat i en la nostra professió. Cal, com sempre, seny i prudència per anar-nos adaptant a la realitat.

Ara veiem més propera la sortida de la pandèmia. No defallim ni ens relaxem. Ho aconseguirem. 

Antoni Trilla, vocal de la Junta de Govern del CoMB