CoMB SECCIONS I COMARQUES

Els beneficis dels tractaments complementaris

Marian Lorente, presidenta de la secció de Metges de Tractaments Complementaris

Tot just fa un any va tenir lloc a la Casa de Convalescència la Jornada divulgativa de portes obertes de la Secció per presentar i donar a conèixer, tant als companys com a la societat en general, els beneficis dels tractaments complementaris, practicats amb els criteris de la bona praxi mèdica. 

Al final del mateix mes, vàrem iniciar la primera edició de l’UPDATE· de les patologies més prevalents en atenció primària amb l’aportació de tractaments complementaris, una formació pionera entre companys (semblant al model americà). Només es va poder impartir de forma presencial una vegada, en plena pandèmia, la resta de sessions es van fer en línia i es va oferir el curs de forma gratuïta a tots els metges de la Secció. Es tracta d’un curs acreditat que anirem ampliant en properes edicions.

A l’abril, vàrem fer una sessió especial dedicada a la COVID-19, que van seguir 469 assistents de 12 països, també en línia.

Actualment estem enfocats a iniciar la segona edició de l’UPDATE· i reenfocar el model de DIACAP de la Secció, que acredita a qui obté la seva expertesa en la formació complementària adquirida.

Finalment, volem agrair el suport de la Junta del CoMB per la seva ajuda amb la reducció de quota col·legial i facilitar material de protecció durant el període inicial de la pandèmia.