OBITUARIS

Josep Gasol Lascorz (1961-2021)

El dia 3 de març d’enguany va morir el doctor Josep Gasol Lascorz, a l’edat de seixanta anys, per la Covid-19. Va ser un bon company i amic, i un bon metge, sempre compromès amb la professió, amb la família i els amics. Un home decidit, de fermes conviccions i gran capacitat dialèctica, que habitualment aconseguia tot allò que es proposava i sempre estava disposat a ajudar a tothom.

Va ser el tercer president de la junta de la Secció de Metges de Residències del CoMB i, durant 10 anys, va lluitar per aconseguir  l’objectiu principal de dignificar la figura del metge de residències geriàtriques i de la resta de professionals. Es va implicar especialment en la seva formació continuada i va ser  un dels impulsors de la seva capacitació, mitjançant el DIACAP.

Defensor del treball en equip, va formar part del comitè organitzador, com a president, de les jornades inter i multidisplinàries catalanes de residències de gent gran, que se celebren anualment, de manera continuada, des de fa catorze anys, sent membre del comitè científic.

Estimat amic, sempre et tindrem a la nostra memòria i et portarem al cor. Descansa en pau. 

 

Anna Olivé