Medilloguem
Grup Med

Medilloguem: nou servei del Grup Med per a la gestió del lloguer d’habitatges

Un servei integral, tant per al propietari com per a l’inquilí, sempre oferint la màxima confiança i transparència, principals valors de la corporació.

Medilloguem proporciona assessorament en la gestió del lloguer d’habitatges per a col·legiats propietaris que tinguin béns immobles i els vulguin destinar al lloguer, i per a col·legiats que vulguin llogar un pis en les millors condicions. 

Medilloguem s’encarrega dels tràmits de la gestió del lloguer entre propietaris i llogaters, acompanyant-los durant el procés amb confiança i transparència, i amb un servei personalitzat. Els professionals de Medilloguem són experts en el sector, amb coneixement del mercat immobiliari i dels serveis complementaris al lloguer o compra d’una propietat.

Medilloguem PROPORCIONA ASSESSORAMENT A AQUELLES PERSONES QUE BUSQUEN LLOGAR UN IMMOBLE

Propietaris i llogaters obtenen nombrosos avantatges: Medilloguem actua com a mediador per facilitar els acords dels contractes d’arrendament, entre les persones propietàries d’habitatges buits i possibles inquilins, gestiona la seva signatura i fa el seguiment del compliment de les obliga­cions contractuals.

Medilloguem dona la confiança i garanteix el cobrament i bon ús dels habitatges, negocia les rendes de lloguer i cerca l’habitatge més adequat per a cada unitat de convivència. També ofereix orientació en els diferents aspectes que cal tenir en compte a l’hora de llogar un habitatge.

Medilloguem també pot oferir assessorament per la compravenda d’habitatges per aquells propietaris que desitgin vendre un immoble. 

 

Quins serveis ofereix Medilloguem

Van més enllà dels serveis bàsics que ofereixen la majoria d’intermediaris:

  1. 1. Abans de posar en lloguer l’immoble es fa una inspecció amb estudi de deficiències i avantatges de la propietat. Medilloguem fa les recomanacions oportunes per millorar l’immoble i proposa preu i condicions de lloguer.
  2. 2. Reparacions o posada a punt de l’immoble en cas de ser necessari, posant a disposició del propietari una xarxa de professionals que faran els arranjaments oportuns per a la posada a punt de l’immoble (amb l’aprovació i supervisió del propietari, qui sempre decidirà i estarà informat).
  3. 3. El propietari està informat en tot moment de totes les gestions que sorgeixen a partir de la publicació de l’immoble als principals portals immobiliaris.
  4. 4. Selecció de l’inquilí més adequat per al lloguer de la propietat (solvència, perfil, etc.) segons les característiques definides pel propietari.
  5. 5. Assessorament en la contractació: comprovació de la solvència de l’inquilí, presentació de l’inquilí al propietari per aprovació final.
  6. 6. En el moment del contracte, es fa un inventari i es documenta l’estat de l’immoble quan es lliura a l’inquilí. A més, la societat del Grup Med s’encarrega de redactar el contracte, acompanyament en la signatura, lliurament de l’habitatge, l’emissió i la recollida de rebuts, fer el seguiment del pagament del lloguer, gestió dels subministraments, solució de tots els incidents, avaries i problemes que poden sorgir durant el contracte i intermediació amb la companyia asseguradora en cas d’accident.
  7. 7. Una vegada finalitzat el contracte: comprovació de l’estat de la propietat, es revisa minuciosament l’habitatge i l’inventari i s’actua segons contracte. Abans de tornar a llogar l’immoble, es fan reparacions si fos necessari i es fa la neteja, deixant el pis llest per al proper inquilí o per al retorn al seu propietari.
  8. 8. Seguiment de la propietat i resolució de possibles incidències durant la duració del contracte de lloguer. Intermediació amb la companyia asseguradora en cas d’accident.

Si necessiteu més informació, esteu buscant immoble per llogar o comprar o disposeu d’un immoble per llogar o vendre, podeu dirigir-vos a Medilloguem, a través del correu electrònic medilloguem@med.es o per telèfon al 93 567 88 19, de dilluns a dijous de 8 a 18 hores i divendres de 8 a 15 hores.