INNOVACIÓ

18è Fòrum d’Inversió Healthcare

Conjuntament amb Biocat, Esade BAN i Barcelona Activa, el Col·legi de Metges de Barcelona va organitzar el febrer passat una nova sessió del Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, punt de trobada entre inversors i empreses amb projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut.  L’esdeveniment s’ha convertit en una trobada de referència en el sector, amb una mitjana aproximada de 200 inscrits per acte.

A cada Fòrum, s’inscriuen com a candidates per sol·licitar finançament entre 20 i 40 empreses i se’n seleccionen unes 8 o 10 per fer la presentació oral final. La tipologia de companyies inclou empreses de l’àrea de la biotecnologia, els dispositius mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació vinculades a l’àmbit de la salut. En el total de les 18 edicions, han sol·licitat finançament 540 projectes i 171 han aconseguit exposar oralment els dies del Fòrum.

Les empreses que han participat en la ronda de presentacions del 18è Fòrum d’Inversió Healthcare són: Dispositius i equips mèdics: GlyCardial Diagnostics, New Born Solutions, ABCDx, ReThink Medical, FUSMobile, MJN Neuroserveis, Nahil Diagnostics i Xkelet Easylife. Biotecnologia: SEE-Tx. Software: Persei vivarium.