CoMB CULTURA I SOCIETAT

La World Doctors Orchestra actuarà a Catalunya a l’octubre

L’Auditori de Barcelona acollirà el proper 8 d’octubre un concert de la World Doctors Orchestra (WDO), una formació integrada per metges músics de tot el món, sota la direcció del metge alemany Stefan Willich. Aquest serà el primer cop que la WDO actuarà a l’Estat espanyol i ho farà per partida doble, ja que el dia 7 d’octubre oferirà el mateix concert al Palau de Congressos de Girona. Totes dues actua­cions comptaran amb un convidat d’excepció: el violoncel·lista Lluís Claret, un dels músics catalans més internacionals.

La WDO tancarà la seva temporada 2017 a Catalunya. Com en tots els seus concerts arreu del món, els de Barcelona i Girona també seran de caràcter benèfic, ja que la recaptació obtinguda de la venda de les entrades serà donada al Grup Àgata (Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama) i a la Unitat de Recerca en Medicina Oncològica Molecular i Translacional de l’Institut de Recerca August Pi i Sunyer (IDIBAPS), vinculat a l’Hospital Clínic. La WDO, promotora dels concerts, ve a Catalunya acceptant la invitació de l’orquestra Ars Medica del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). Els concerts compten amb el suport del CoMB i del Col·legi de Metges de Girona (COMG), a més de la col·laboració de diversos patrocinadors.

Les entrades per als concerts, tant al Palau de Congressos de Girona com a l’Auditori de Barcelona, ja estan a la venda a través de les webs de les dues entitats.

La World Doctors Orchestra

La WDO és una organització independent sense ànim de lucre fundada l’any 2007 pel doctor Stefan Willich, professor de Medicina al Charité University Medical Center de Berlín i expresident del Conservatori de Música Hanns Eisler de la capital alemanya. En formen part prop d’un miler de metges d’arreu del món que, de tant en tant, canvien la bata blanca per un instrument amb l’objectiu de tocar plegats en benefici de projectes relacionats amb la salut.

L’orquestra Ars Medica del CoMB

Per la seva banda, l’orquestra Ars Medica, organitzadora del concert, va néixer l’any 1984 amb el suport del CoMB i està integrada per quaranta músics, deu dels quals participaran en els concerts de la WDO a Barcelona i Girona. 

Accés a la venda d'entrades.