CoMB COOPERACIÓ

Vols formar-te en cooperació?
Demana una Beca Bada!

Per a tots els que voleu formar-vos en cooperació internacional, cada any fins al 30 de setembre es poden sol·licitar les beques Dr. José Luis Bada que ofereix el Col·legi per promoure la formació mèdica en cooperació.

L’acte de lliurament de les beques es celebrarà el proper 13 de desembre en la 24a Jornada de la Cooperació. En la jornada metges becats en anteriors edicions expliquen la seva experiència.

Les beques Dr. José Luis Bada es van crear l’any 1993 amb l’objectiu de donar suport econòmic a tots aquells metges i metgesses que vulguin cursar formació de postgrau o fer estades formatives en el camp de la cooperació.

Al llarg d’aquests 24 anys d’història, s’han becat 343 metges de 16 nacionalitats diferents, l’experiència dels quals ha servit per millorar, en la mesura de les seves possibilitats, les condicions sanitàries dels països en vies de desenvolupament als que han anat a fer estades formatives. Alguns d’ells han aconseguit fites molt rellevants, com ara Oriol Mitjà, que ha descobert el tractament amb el qual es pot eradicar la malaltia de pian.