CoMB SERVEIS COL·LEGIALS

Renovació de les juntes comarcals del CoMB

Entre finals de gener i principis de febrer es van constituir les noves juntes comarcals del Col·legi de Metges de Barcelona. Com a conseqüència de les darreres eleccions per a la renovació dels membres de l’Assemblea de Compromissaris i de la Junta de Govern del CoMB, aquestes juntes han escollit els seus respectius presidents.

Lourdes Gabarró

Alt Penedès

Lourdes Gabarró,
especialista en Medicina Interna, actualment treballa a l’Hospital comarcal de l’Alt Penedès (CSAP) com adjunta en aquest servei. L’Alt Penedès està representat a l’Assemblea de Compromissaris amb 5 delegats. 


Elisenda Florensa

Anoia

Elisenda Florensa,
especialista en Medicina Familiar i Comunitària, actualment treballa al CAP Igualada Urbà de l’ICS. L’Anoia està representada a l’Assemblea de Compromissaris amb 5 delegats.


Jordi Aligué

Bages

Jordi Aligué,
especialista en Medicina Interna de la Fundació Althaia, actualment treballa a l'hospital de dia del pacient crònic de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. El Bages està representat a l’Assemblea de Compromissaris amb 7 delegats.


César Romero

Baix Llobregat

César Romero,
especialista en cardiologia, actualment treballa com a Cap de Servei de l’especialitat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat. El Baix Llobregat està representat a l’Assemblea de Compromissaris amb 26 delegats.


Agustí Ferrer

Berguedà

Agustí Ferrer,
especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i actualment treballa al CAP de Gironella de l’ICS. El Berguedà està representat a l’Assemblea de Compromissaris amb 5 delegats.


Maria Lluïsa Calvet

Garraf

Maria Lluïsa Calvet,
especialista en Medicina Familiar i Comunitària, actualment treballa al CAP Roquetes – ABS Garraf Rural, de Sant Pere de Ribes. El Garraf està representat a l’Assemblea de Compromissaris amb 5 delegats.


Pere Toran

Maresme

Pere Toran,
especialista en Medicina Familiar i Comunitària, actualment treballa a la unitat de suport a la recerca de la Direcció d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord. El Maresme està representat a l’Assemblea de Compromissaris amb 14 delegats.


Francesc Xavier Clos

Osona

Francesc Xavier Clos,
especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, actualment treballa a Bayés Clínica – Centre mèdic Vic. Osona està representada a l’Assemblea de Compromissaris amb 5 delegats.


Montserrat Garcia

Vallès Occidental 

Montserrat Garcia,
especialista en Medicina Interna, actualment treballa a l’Hospital Universitari General de Catalunya com a Coordinadora del Servei de l’especialitat. El Vallès Occidental està representat a l’Assemblea de Compromissaris amb 39 delegats. 


Francesc Xavier Clos

Vallès Oriental

Esteve Llargués,
especialista en Medicina Interna, actualment treballa a l’Hospital de Granollers com a Cap de Servei de l’especialitat. El Vallès Oriental està representat a l’Assemblea de Compromissaris amb 11 delegats.


(Poden consultar els delegats de cada comarca aquí).