CoMB SECCIONS I COMARQUES

Metges MIR i Metges Joves

Web de la Secció renovada!

Francesc Bas-Cutrina, president de la Secció de Metges MIR i Metges Joves

Després de valorar diverses opcions de distribució i endreçar la informació, finalment hem renovat, amb l’ajuda tècnica de l’equip de Meditecnologia del Col·legi, el web de la Secció! Us convidem a entrar-hi i, sobretot, a enviar-nos les vostres consultes: mir.comb.cat.

A part de la renovació del web, durant aquest 2017 hem aconseguit bona part dels objectius proposats a la Secció: renovació de la Junta, fer-nos més visibles al Col·legi (amb participació com a oients a la Junta de Govern, entre d’altres), col·laboració en un projecte per a la millora de la salut dels MIR, ampliació dels horaris de tarda de la Unitat d’Atenció al Col·legiat per facilitar que el col·legiat pugui fer els tràmits que necessiti, etc.

Encarem el 2018 tot preparant les ja “tradicionals” jornades de la Secció: Orientació per a futurs MIR (data pràcticament definitiva: dijous 22 de març de 2018) i Benvinguda MIR (dimecres 23 de maig de 2018). Alhora, tenim sobre la taula alguns projectes ambiciosos per desenvolupar durant l’any, que esperem poder-vos detallar properament.

Seguim treballant!