CoMB SECCIONS I COMARQUES

Metges de Sinologia i Patologia Mamària

Nova Junta de la Secció

Javier Encinas Méndez, president Secció de Metges Sinologia i Patologia Mamària

El 1995 es va crear la Secció de Sinologia al Col·legi de Metges de Barcelona, impulsada, entre d’altres, pel doctor Miquel Prats Esteve. La primera junta directiva va ser presidida per la doctora Adelaida Fandos, amb la creació dels Estatuts de la Secció, que segueixen vigents en l’actualitat.

Des de la creació de la Secció, hi ha hagut un canvi constant en l’abordatge diagnòstic i terapèutic de la patologia mamària.

En l’actualitat, hi estan associats més de 140 professionals de diferents especialitats, que aporten un enfocament multidisciplinari.

El 30 d’octubre passat va ser escollida la nova junta, que tinc l’honor de presidir, amb la intenció de continuar la tasca de l’anterior, tot incorporant nous membres a aquesta Secció, i de celebrar sessions científiques de manera periòdica.

Un dels objectius d’aquesta junta és estimular els seus membres a optar al Diploma Acreditatiu de Capacitació en Sinologia i Patologia mamària, avalat per aquesta secció del CoMB.

Des de la secretaria s’informarà periòdicament de les diferents sessions que se celebraran durant l’any 2018, a les quals us animem a participar.