CoMB SECCIONS I COMARQUES

Secció Metges Sèniors

Activitat àmplia, diversa i de qualitat

Manuel Sans, president de la Secció de Metges Sèniors

La dinàmica de la Secció ha estat àmplia, diversa i de qualitat en les activitats programades en l’Agenda Cultural. Entre les conferències, cal destacar la de Rafael Nadal, periodista i escriptor català, sobre la professió mèdica i la de Pedro Clarós, sobre la mobilitat de les cordes vocals dels cantants mes importants d’òpera. També les de Roger Alier, sobre les òperes de Verdi. 

El resum d’activitats de la Secció durant l’any 2017 és: 25 Conferències; 13 Concerts; 6 Sessions de Cinema; 1 Representació teatral; 8 Visites i excursions d’un dia; 2 Viatges.

Amb el Departament de Protecció Social del COMB, col·laborem en els seminaris de preparació per a la jubilació, que s’han impartit en gran nombre d’hospitals de Barcelona i província, Tarragona i Girona. El mes de novembre, es va presentar a l’Organización Médica Colegial a Madrid. El seminari ha tingut una gran acceptació.

La Secció és la responsable d’organitzar la “Jornada Cultural” amb participació dels quatre Col·legis de Metges de Catalunya. Estem treballant per aconseguir la màxima excel·lència. 

Tenim una activa participació en la Comissió Intercol·legial Sènior amb conferències i amb l’organització del concert de fi de curs del 2018 que se celebrarà el proper juny a l’Aliança del Poble Nou.