revista 153
CoMB

El Col·legi al costat dels MIR

El número 153 de la nostra revista és un número especial. És un exemplar amb una alta dosi d’il·lusió, per la benvinguda als nous col·legiats MIR. Com cada any, s’ha completat el procés d’assignació de places MIR. Els candidats van poder informar-se de primera mà, gràcies a la generositat de més de cent metges i metgesses que els varen atendre en la jornada d’orientació organitzada per la secció de Metges MIR i Metges Joves del Col·legi. Poques setmanes després, més de vuit-cents MIR s’han col·legiat ja al CoMB i inicien aquesta etapa clau de la seva formació. Són el futur de la nostra professió i el CoMB és i serà sempre al seu costat. En teniu bons exemples a la revista, incloent-hi un estudi de demografia per especialitats i unes breus entrevistes a alguns d’aquests nous companys de professió. 

Voldria destacar la importància pràctica de la nova pòlissa de responsabilitat civil sanitària, explicada a les primeres pàgines de la revista i també ressaltar que ja escalfem motors per celebrar els 20 anys del PAIMM, un programa d’èxit que ens honora com a professionals i que ens permet ajudar els companys que ho necessiten. Finalment, vull cridar-vos l’atenció sobre el manifest a favor de les vacunes i sobre el compromís del CoMB i de tots els professionals sanitaris amb l’assistència sanitària universal, així com sobre la publicació dels documents de posició relatius als fàrmacs opioides i la prevenció dels casos d’abús i a l’assistència al final de vida.

Res més. Donar-vos les gràcies a tots els que feu possible i llegiu la revista i desitjar-vos unes bones vacances. A la tornada, ben segur que se’ns girarà feina.

Antoni Trilla, vocal de la Junta de Govern del CoMB