Mediconcert 2018
CoMB COOPERACIÓ

Música i solidaritat a la quarta edició de Mediconcert

L’Àrea de Cooperació del Col·legi organitza Mediconcert, l’objectiu del qual és recollir fons en benefici de les Beques Bada.

En la quarta edició de Mediconcert es va poder gaudir d’una gran nit de música i solidaritat, que va tenir lloc el proppassat 7 de juny a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Les tres bandes que van actuar van ser 4tasec, D.O. i d-ContraBand, cadascuna de les quals compta amb un integrant metge. A continuació, us les presentem:

4tasec

Els 4tasec van començar a tocar junts l’any 2014. El seu repertori inclou versions de temes de rock dels anys seixanta endavant. Ens expliquen que sempre busquen temes molt coneguts a fi de connectar amb el públic. “Tot aquell que ens escolta ha de sentir la necessitat de començar a seguir el ritme i moure el cos.” L’objectiu del grup és divertir i divertir-se. Actualment, el grup està format per Vicenç Barrau (baix), Jordi Reboul (guitarra), Màrius Ortiz (bateria) i Josep Vallet (guitarra), que és especialista en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu a l’Hospital de Viladecans.

D.O.

Els D.O. són la banda més veterana del cartell. Es van consolidar com a grup l’any 2004 i dos anys més tard van enregistrar la seva primera maqueta. Fan temes propis que conjuguen diferents estils: rock, pop, alternatiu, progressiu… L’any 2006 van guanyar el concurs Sona-UB i l’any 2008 van quedar segons classificats del premi Carles Sabaté d’Andorra. Tenen dos àlbums d’estudi: Halloween in San Francisco (2011) i Smoking Room (2015). La banda està integrada per Ferran Cardona (guitarra), Andreu Gabarrós (teclats i veu, és el metge del grup: neurocirurgià a l’Hospital Universitari de Bellvitge), Jordi Gabarrós (bateria), Álvaro Raigon (baix elèctric) i Jordi Zacares (veu i guitarra).

d-ContraBand

Les versions són el punt fort de d-ContraBand. Es defineixen com una banda de smooth music, amb un “toc molt personal”. Van començar a tocar junts l’any 2011 i han participat en les festes de Gràcia i a l’escenari obert EO! de l’espai artístic nunArt. També és habitual veure’ls actuar en bars musicals com el Continental, el Mirador del Palau o l’Espai Rubiralta. Normalment, el grup està format per tres membres: Elvira Bisbe (vocalista i anestesiòloga a l’Hospital del Mar), Gemma Lorenz (baix i cors) i Lluís Serra (guitarra). Per l’actuació a Mediconcert, van comptar amb la col·laboració especial del guitarrista xilè Giancarlo Scevola.

Fomentar la cooperació en salut internacional

Des de fa quatre anys, l’Àrea de Cooperació del Col·legi organitza Mediconcert, l’objectiu del qual és recollir fons en benefici de les Beques Bada. D’aquesta manera, es vol promoure la formació de metges per a la cooperació. 

L’èxit de Mediconcert ha estat possible gràcies a la participació dels professionals que han fet la seva aportació comprant l’entrada o fent un donatiu de Fila 0.

Més informació: www.youtube.com/combarcelona