CoMB SECCIONS I COMARQUES

Metges MIR i Metges Joves

Seguim treballant!

Francesc Bas-Cutrina, president de la Secció Metges MIR i Metges Joves

A la Secció de Metges MIR i Metges Joves estem molt satisfets de l’èxit de la passada Jornada d’Orientació per a Futurs MIR (8a edició), celebrada el dijous 22 de març: un total de 400 participants, entre vora 300 inscrits, i 110 informadors de diferents especialitats van anar al Col·legi (vull agrair-vos novament des d’aquestes línies la vostra ajuda i col·laboració desinteressada).

Dins del projecte de renovació de la informació que oferim als futurs MIR, volem explicar-vos també la creació, enguany, d’uns documents/entrevista, on companys residents ens han explicat com és la formació en cadascuna de les 44 especialitats. També a tots vosaltres us volem agrair el temps dedicat a respondre les preguntes del qüestionari. Alhora, hem creat uns documents comparant els hospitals grans amb els petits, les especialitats mèdiques amb les quirúrgiques, i unes taules amb preguntes orientatives per formular quan es visitin els diferents centres, una informació que està recopilada en una graella (versió d’especialitats mèdiques i versió d’especialitats quirúrgiques).

Tot aquest material el podreu trobar a la nostra pàgina web (mir.comb.cat), ordenat per apartats, i tant en català com en castellà (la publicació digital Diario Médico, en un article de mitjans abril, es va fer ressò de la utilitat de tots aquests documents).

La Junta de la Secció vol agrair a tot el personal del CoMB la seva inestimable ajuda en l’organització de l’acte, i també a l’hora de preparar i traduir el material que us hem detallat abans. Ja ho vam manifestar a la Junta de Govern i volem tornar-ho a fer des d’aquest espai: Gràcies!

Destacar-vos també una notícia que ens ha entusiasmat molt: la incorporació com a vocal de la Secció de Paula Peremiquel, R3 de Medicina Preventiva i Salut Pública a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

El darrer acte va ser la 10a edició de la Benvinguda MIR, el 23 de maig. Seguim!