CoMB MÓN PROFESSIONAL

Registre Estatal de Professionals Sanitaris

El Ministeri de Sanitat del Govern espanyol ha posat en funcionament el Registro Estatal de Profesionales Sanitarios (REPS) que preveu la incorporació de les dades dels professionals sanitaris que presten serveis en territori espanyol amb la finalitat de facilitar la planificació de les necessitats de professionals sanitaris i per coordinar les polítiques de recursos humans al Sistema Nacional de Salut. El passat 23 de setembre va finalitzar el termini en què els col·legis professionals, els serveis de salut, les entitats asseguradores i els responsables dels centres sanitaris tenien per enviar al REPS les dades dels professionals sanitaris que presten serveis en aquests centres.

Amb anterioritat a la data de termini fixada pel Ministeri de Sanitat, el Col·legi va informar mitjançant la pàgina web sobre els dubtes que havien sorgit entorn al REPS i de com efectuar les comunicacions de les dades.

Per a qualsevol dubte, podeu consultar el vostre assessor jurídic/laboral o també podeu adreçar-vos a l’Assessoria Jurídica del CoMB  al Tel. 935 678 880 o per correu electrònic a jurídica@comb.cat