SECCIONS I COMARQUES

Metges MIR i Metges Joves

Benvinguts nous residents!

Francesc Bas-Cutrina, president de la Secció Metges MIR i Metges Joves

El proppassat 23 de maig vam celebrar de nou al Col·legi el ja tradicional acte de benvinguda als nous col·legiats MIR. Són ja nou anys, des de 2010, que des de la Secció, juntament amb la inestimable ajuda i suport del personal del CoMB, organitzem aquesta efemèride. Enguany vam voler afegir-hi alguns matisos de renovació i millora: un concurs de fotografia en el moment de col·legiar-se i una ponència d’Elvira Bisbe, vicepresidenta del CoMB, sobre l’ús de l’app del Col·legi tot generant un joc de preguntes-respostes amb el públic assistent. Gràcies, Elvira, per ajudar-nos novament aquest any! També es van lliurar nous obsequis al sorteig de l’acte, des d’aquestes línies volem agrair de nou al Grup Med la seva bona predisposició i col·laboració.

L’assistència de públic fou de nou un èxit i, particularment, des de la Junta de la Secció estem molt satisfets de com es va desenvolupar l’acte.

Alhora, també seguim col·laborant amb projectes del Col·legi: revisió i millora de les preguntes de l’enquesta de final de residència que des del Servei d’Ocupació s’envia a tots els col·legiats que acaben el període MIR, participació en el Grup de Treball de la Salut dels MIR, etc.

Encetem el nou curs amb noves incorporacions d’algun resident de primer any, moltes ganes de continuar treballant i amb nous projectes a sobre la taula que esperem poder dur a terme i explicar-vos amb detall ben properament!