SECCIONS I COMARQUES

Metges de l’Àmbit Sociosanitari

Nous reptes en l’atenció

Anna Olivé, presidenta de la Secció de Metges de l’Àmbit Sociosanitari

Enguany destaquem la 6a Jornada de Debat sota el títol “Nous reptes en sociosanitària”. Va inaugurar la jornada el president del CoMB, Jaume Padrós. La directora de l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, Neus Sáiz, va avaluar l’evolució de l’activitat dels centres sociosanitaris (CSS) en els darrers trenta anys. A continuació, el director assistencial de Recerca i Docència Parc Sanitari Pere Virgili, Marco Inzitari, ens parlà del lideratge en l’atenció intermèdia i Íngrid Bullich, infermera geriàtrica, de la valoració de la complexitat als CSS. Tot seguit vàrem compartir experiències i debatre sobre tot allò tractat. 

Finalment, el  director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat i director del Pla Director Sociosanitari, Sebastià  Santaeugènia, va cloure la Jornada, tot destacant el paper fonamental de l’atenció intermèdia com a element clau en el futur tractament de persones amb patologies cròniques i complexes.

Aprofito per agrair als membres de la Secció tota la feina feta i desitjo que puguem retrobar-nos una vegada més al nostre Col·legi, any rere any, amb l’objectiu de millorar la nostra qualitat assistencial.