Un orgull per a la professió
CoMB

Un orgull per a la professió

Benvolguts companys i companyes,

Us presentem el número 155 de la nostra revista. Hi podreu trobar un suplement, dedicat a un acte sempre especial: el lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional 2018. És l’acte de reconeixement més senzill i, alhora, més important que podem fer: triar aquells companys que han demostrat, al llarg de tota la seva vida professional, una dedicació, un esforç i uns valors que els qualifiquen d’excel·lents. Un orgull per a tota la professió.

També hi trobareu altres informacions interessants, com la referent a documents de posició importants, sobre els principis i deures de la Direcció Mèdica, l’engany que suposa el producte MMS com a suposada teràpia de l’autisme o sobre l’impacte del joc d’aposta en línia en la salut.

Us recomano especialment la lectura de l’Estudi de la Professió Mèdica (2017-2018), una bona radiografia del que som i el que pensem els metges i metgesses avui.

Finalment, voldria recordar-vos que aquest any 2019 celebrarem el 125è aniversari del CoMB. Són ja 125 anys al servei de la nostra societat i de la nostra professió. Enhorabona a tots els que ens han precedit, a tots els més de 30.000 col·legiats que encara gaudim d’aquesta meravellosa professió i a tots els joves estudiants de Medicina que ens han de succeir, com sempre, en el futur.


Antoni Trilla, vocal de la Junta de Govern del CoMB