Healthio
CoMB SERVEIS COL·LEGIALS

Fira d’innovació de l’ecosistema sanitari Healthio

La fira d’innovació sanitària Healthio va celebrar la segona edició i va esdevenir, un any més, un gran espai d’intercanvi de coneixements i experiències. El Col·legi de Metges de Barcelona va participar-hi amb un estand i va organitzar també quatre conferències a les àgores.

En una de les conferències, el vicepresident del CoMB, Jaume Sellarès, va presentar les dades sociodemogràfiques de la professió, que permeten preveure el perfil del metge del futur. Per explicar com pot ser el maletí del metge de família en un futur immediat, Miguel Molina, membre de la Secció de metges e-Salut, va presentar diferents gadgets que ja són al mercat. Beatriz Jiménez, membre del consell tècnic de Web Mèdic Acreditat (WMA), va explicar a la seva àgora quines eines tenen els professionals per recomanar i indicar webs mèdiques de qualitat.

D’altra banda, l’analista de la societat de capital risc participada pel Grup Med  Healthequity, Georgina Sorrosal, va explicar en què consisteix el programa Metge Emprenedor del Col·legi, tot descrivint quines són les fonts de finançament que cal buscar per portar un projecte al mercat.