Servei d
CoMB SERVEIS COL·LEGIALS

El Servei d’Ocupació del CoMB

El Servei d’Ocupació del Col·legi de Metges de Barcelona és un servei especialitzat i gratuït orientat tant als col·legiats que busquen feina com a les entitats que cerquen professionals mèdics per a la seva organització. L'any 2018 ha assolit el rècord d'ofertes gestionades (1.357).

El valor afegit del Servei d’Ocupació es basa en:

Transparència: es presenta informació completa i detallada de totes les ofertes de treball que s’envien (tasques, tipus de contractació, retribució, etc.).
Selecció de les ofertes de treball: es gestiona l’admissió de les ofertes en funció de la seva qualitat.
Confidencialitat: en el tractament de les dades personals i professionals.
No obligatorietat: d’acceptar una oferta de treball.

Funcionament

1. Cita prèvia. Es pot sol·licitar pel web o telefònicament.
2. Entrevista personal. Pot ser presencial  o per Skype.
3. Introducció del perfil del metge a la base de dades.
4. Enviament de les ofertes als metges segons preferències o perfil professional.

Com valores la teva experiència amb el Servei d’Ocupació del CoMB?

Dos col·legiats que buscaven feina i dos representants d’empreses que ofereixen un lloc de treball expressen la seva valoració de la tasca feta pel Servei d’Ocupació del Col·legi, destaquen què el diferencia respecte d’altres vies de cerca de treball o de professionals. Els pregunten si han aconseguit el seu propòsit i si recomanarien el Servei.

 

 

 

Lorena Alonso, medicina familiar i comunitària, medicina de l'educació física i de l'esport

Hi vaig recórrer sense tenir-ne referències, tot just acabada d'arribar d’una altra comunitat autònoma i em va sorprendre molt gratament. T’ofereixen proximitat i bon tracte des del començament i faciliten els tràmits en tot el possible. Respecte d’altres serveis, és molt personalitzat, et fan arribar ofertes que s’ajusten a la teva disponibilitat horària, geogràfica i per especialitat. A més, són llocs de treball que, econòmicament, estan millor que en altres portals de cerca que accepten publicar sense cap filtre. Després de rebre moltes ofertes, he trobat el que buscava. El recomanaria, ja que em sembla un servei del Col·legi que funciona.

 

Elsa Lemaignan, medicina familiar i comunitària

Va ser el primer contacte amb el món del treball aquí, a Catalunya, i em van explicar una mica com funciona el sistema, el privat, l’ICS i el concertat. Em van indicar quines altres borses de treball hi ha. També em van ajudar a millorar el meu currículum. Destacaria, respecte d’altres canals de cerca de treball, l’acollida personal i presencial i el temps dedicat als usuaris. També l’accés fàcil via l’app del Col·legi. A través del servei, he aconseguit dues feines i el recomanaria a altres companys.

 

Xavier Lechuga, cap de Selecció de Personal. Direcció de Recursos Humans del Consorci Corporació Sanitària del Parc Taulí

Sempre m’han mostrat una professionalitat que genera confiança, tant en el rigor dels anuncis com en el seguiment i el tancament de cada necessitat que tenim. Un altre element que valoro especialment és la facilitat en la comunicació. Sense cap mena de dubte el Servei d'Ocupació del CoMB és un referent per a la cerca de professionals. No es tracta de l’opinió del responsable de selecció, sinó que és el que em transmeten els responsables mèdics de la meva institució. No podem entendre que es pugui fer una cerca de persones candidates sense que hi hagi un anunci al Servei del CoMB. També cal tenir en compte les dificultats que ens trobem actualment en la cerca de professionals especialitzats  i els reptes de futur pels canvis generacionals, educatius, culturals i tecnològics que afectaran la professió mèdica. Els que ens dediquem a la gestió del talent ens hi haurem d’adaptar.

 

Gloria Jam, responsable nacional de Randstad Professionals Healthcare

Des de Randstad Professionals Healthcare valorem molt positivament l’experiència amb el Servei d'Ocupació del CoMB, ja que és una font de cerca especialitzada efectiva. Destacaria respecte d’altres vies de cerca l’adequació dels candidats inscrits a la vacant ofertada. En moltes ocasions hem contractat professionals a través del Servei del CoMB. Fa molts anys que treballem amb el Col·legi per a la cerca i selecció de candidats de perfils especialitzats en el nostre sector. En aquest temps, la col·laboració mútua ha estat satisfactòria, ja que les dues entitats entenem que la finalitat de la nostra feina és la d’aconseguir la millor feina possible per a les persones.