CoMB SECCIONS I COMARQUES

Metges MIR i Metges Joves

Revisió i projecció

Francesc Bas-Cutrina, president Secció Metges MIR i Metges Joves

Durant el mes de gener (el nom “gener” prové del déu romà Janus, déu amb dues cares, una que mira cap a l’any que ha finalitzat, i una altra cap a l’any que s’inicia), vam fer revisió del 2018, vam encarar els projectes de la nostra Secció per al 2019.
La Junta Directiva estem molt satisfets d’haver acomplert els objectius que ens vam proposar per aquest 2018: haver mantingut i millorat les jornades d’Orientació i Benvinguda MIR; haver finalitzat la renovació i posada al dia del web; millorar la carpeta/maletí que es dona als nous col·legiats en fer el tràmit a la UAC, i incorporar nous membres a la Junta de la Secció.
Encarem aquest 2019 amb ganes de seguir treballant, mantenint els projectes en actiu i alhora, treballant amb algun de nou (jornada informativa sobre com fer un fellowship a l’estranger, creació d’un equip de futbol de residents...), i amb la mirada posada a mitjans d’any, on tenim previst de renovar els membres i càrrecs de la Junta Directiva per donar pas a noves cares al capdavant de la Secció. Seguim!