CoMB SECCIONS I COMARQUES

Metges de Tractaments Complementaris

Nova Secció de Metges de Tractaments Complementaris

Marian Lorente, presidenta Secció Metges de Tractaments Complementaris

A proposta de la Junta de Govern del CoMB, el 25 de novembre de 2018, l’Assemblea de Compromissaris va aprovar la creació de la Secció Col·legial de Metges de Tractaments Complementaris (SMTC) integrant, de manera automàtica, els membres que pertanyien a una, o més d’una, de les seccions de Metges Acupuntors, Metges Homeòpates i Metges Naturistes.
La Junta Directiva la integren els doctors: Marian Lorente Gascón, presidenta; Guillermo González López, vicepresident; Montserrat Gonzalez Palomares, secretària; i com a vocals, Maria Teresa Agustina Bravo Garcia, Luis Ángel Cancer Villacampa, Santos Martín Martínez, Ramon Pi Rusiñol i David Vinyes Casajoana. Estrenem àrea dins del CoMB i tenim el propòsit de treballar per donar veu a tots els metges i metgesses als quals representem.
Properament, s’iniciarà la formació de diversos grups de treball que hauran de tractar les problemàtiques que ens afecten, tant com a professionals per àmbit d’activitat i àrees comunes (comunicació i informació sobre temàtica pròpia de la nostra praxi, generació i actualització del web de la SMTC, formació continuada, acreditació, etc.), que  són prioritaris. Així com preparar la primera trobada-seminari de bona praxi i el consentiment informat.
Des d’aquí, volem demanar la vostra participació per dur endavant aquest projecte tan engrescador que ens uneix a tots plegats cap a un futur on la complementarietat en medicina sigui i es vegi com un valor afegit de la praxi mèdica.