Rènting
Grup Med

Coneixes els avantatges del rènting?

Quan et planteges fer una despesa important per la renovació d’equipament de treball (material mèdic, immobles, vehicles, material informàtic...), segurament et ve al cap la idea de triar entre un bé nou o de segona mà. Però existeixen altres opcions al mercat que, en funció de
l’ús que facis, poden sortir-te més a compte. El rènting és una alternativa cada vegada més utilitzada entre els usuaris, ja que aporta molts avantatges.

Com funciona el rènting?
El rènting és un producte financer que et permet gaudir d’un bé durant un temps. Es tracta d’un contracte de lloguer a llarg termini. L’usuari no es considera mai el propietari, només l’arrendatari d’aquest bé durant un període determinat.
El rènting inclou tot el referent al procés
de compra del cotxe i incorpora totes les despeses de manteniment, revisions, impostos, possibles avaries, etc.

Qui pot contractar-ho?
Qualsevol empresa, autònom o particular pot fer un contracte de rènting.

De quins béns puc disposar en rènting?
Es pot aplicar el rènting a qualsevol bé, ja sigui per a ús  particular, professional o d’empresa. La quota es determina segons el model i el temps del rènting.

Quins avantatges té el rènting?
• Sense desemborsament inicial: paga una quota fixa mensual constant. Aquesta manera et permet tenir una millor planificació de tresoreria.
• Possibles deduccions fiscals per a empreses i autònoms, ja que el rènting es considera una despesa i no una inversió.
• Servei integral de manteniment en tallers homologats inclòs a la quota. No t’has de preocupar per les gestions associades al bé
• Assegurança a tot risc sense franquícia inclosa en la quota.

A Med1 oferim el servei de rènting. Consulta’ns al telèfon 93 567 88 28 o escriu a serveisfinancers@med.es