Grup Med

Ruta per València

València és una de les ciutats més dinàmiques de la Mediterrània i el destí ideal  a l’hora de fer una atractiva escapada urbana. La capital del Túria destaca per la seva història de més de 2.000 anys, el seu patrimoni artístic i arquitectònic,  la presència de fantàstics paratges naturals ben a la vora i, per descomptat,  la seva cèlebre gastronomia. Quins són els indrets que no et pots perdre?

La Secció de Metges Sèniors ha organitzat un viatge a València del 17 al 21 de juny (inscripcions fins al 20 de maig).

Un centre ple d’història
La magnífica Catedral i el seu icònic Miquelet, la delicada arquitectura gòtica de la Llotja de la Seda o les imponents Portes de Quart i dels Serrans ens transporten al segle xv, l’època de major esplendor de la ciutat.

La gastronomia
València és la terra de l’arròs, cuinat de mil maneres i amb tota mena d’ingredients, però l’autèntica paella valenciana conté arròs de l’Albufera, pollastre, conill, mongeta verda, garrofó, tomàquet, oli d’oliva, safrà i sal.

L’Albufera, paradís natural
Situada a només 10 km de la capital, l’Albufera és un parc natural d’altíssim valor ecològic, i acull diversos ecosistemes (aiguamolls, dunes, sotabosc i bosc) on una rica vegetació conviu amb una extraordinària varietat d’aus i peixos. 

Russafa, el barri de moda
Municipi independent fins a finals del segle xix, Russafa és avui l’epicentre de la vida cultural de la capital. Botigues de disseny, sales de teatre, galeries d’art i desenes de bars i restaurants ens apropen a la València més cool

La ciutat de les arts i les ciències
La futurista arquitectura de Santiago Calatrava allotja un fantàstic complex museístic i de lleure que compta amb un cinema 3D, un museu científic interactiu, un teatre d’òpera i auditori i l’aquari oceanogràfic més gran d’Europa.

 

Més informació:
https://mediviatges.med.es