Primera sessió del cicle de Cinefòrum

Sessió de Cinefòrum al Vallès Occidental.

CoMB SECCIONS I COMARQUES

VALLÈS OCCIDENTAL

Primera sessió del cicle de Cinefòrum

La primera sessió del cicle de Cinefòrum, organitzada per la Junta Comarcal del Vallès Occidental, es va celebrar el passat 29 de març a la Mútua de Terrassa amb la projecció de la pel·lícula Gattaca. Aquest cicle té per objectiu posar a debat diferents aspectes socials, culturals i mèdics a partir de la projecció de diverses pel·lícules, amb la participació del públic assistent i experts en el tema tractat.

El film planteja un debat molt interessant sobre els límits de la genètica, el model de societat que es vol o cap on es va amb l’aplicació del coneixement que condiciona el viure i el morir i quina és l’escala de valors de la societat occidental.

El debat posterior amb els assistents va ser moderat pel vocal de la Junta Comarcal, Daniel Mataró, i va comptar amb la participació de la jurista especialitzada en bioètica i directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, Núria Terribas, i pel metge ginecòleg especialitzat en reproducció assistida, responsable de la unitat de genètica del Grup Eugin i membre del grup de treball de la Societat Espanyola de Fertilitat sobre donació de gàmetes i embrions, Juan José Guillén. El debat va captivar el públic assistent, que hi va participar activament.