Imatge portada núm. 157
CoMB

Bon Any Nou 2020!

Benvolguts companyes i companys,

El número 157 que teniu a les mans recull l’acte central del 125è aniversari del CoMB, que es va dur a terme conjuntament amb el lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional 2019. Un acte molt ben organitzat, molt emotiu i dut a terme seguint els valors de la nostra professió. 

Destacar també altres aspectes rellevants, com els relacionats amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, fet del qual la nostra professió, malauradament, no s’escapa, com fa palès la tragèdia viscuda per la mort d’una metgessa a Terrassa, víctima de violència masclista.

També hi trobareu el resum de la Jornada de la Professió Mèdica a Puigcerdà; el projecte de modificació del Codi de Deontologia del CCMC; una interessant taula rodona sobre autogestió i autonomia de gestió, amb experiències a l’atenció primària i moltes altres notícies, comentaris i converses amb companys de diferent procedència i lloc de treball.

El CoMB és una entitat viva i molt activa, com podreu veure en el resum de l’Informe Anual 2018. Els professionals de la casa fan possible aquesta realitat. A tots ells, les gràcies, especialment als responsables del procés de redacció i edició d’aquesta revista.

Que gaudiu d’aquest nou any i sempre de molta salut!

 

Antoni Trilla, vocal de la Junta de Govern del CoMB