MÓN PROFESSIONAL CoMB

En record dels companys i companyes que han mort fent front a l’epidèmia de COVID-19

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), conjuntament amb la resta de col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya, va convocar, el dijous 14 de maig, a les 12 hores, dos minuts de silenci en record de tots els companys i companyes que han mort fent front a la pandèmia de la COVID-19.

L’homenatge es va fer des del lloc de treball i sense concentracions, per tal de mantenir les mesures de seguretat.

Les corporacions professionals convocants van ser: Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

Metges i metgesses que han mort fent front a l’epidèmia de Covid-19
El Col·legi ret homenatge als companys i companyes que ens han deixat durant la pandèmia de la COVID-19 i de tots els professionals sanitaris que han mort fent front a la malaltia. Les imatges recorden els col·legiats que estaven en actiu a Catalunya (defuncions fins al 15 de juliol de 2020).

En record

En record