Campanya de donacions
CoMB

Campanya de donacions per fer front a la COVID-19

En els moments més àlgids de la pandèmia per COVID-19, el Col·legi de Metges de Barcelona va fer una crida a la societat per recaptar material sanitari, equipament de protecció, recursos per produir material sanitari i recursos econòmics.

La crida que va fer el CoMB va tenir una resposta immediata per part de la ciutadania i moltes institucions del país. La campanya #ElCoMBActua ha estat possible gràcies a les aportacions econòmiques de 1.359 particulars empreses i entitats que han lliurat més d’1,6 milions d’euros.  D’altra banda, també s’han rebut donacions directes de material per valor d’1 milió d’euros (Dades del balanç complet de la campanya a la pàg. 8).

Des del CoMB es va voler donar resposta als professionals, empreses, entitats i ciutadans que oferien material sanitari, equipament de protecció i altre tipus de donacions per ajudar els centres sanitaris, sociosanitaris i residències a fer front a la crisi sanitària causada per la pandèmia de COVID-19. Amb aquesta finalitat, es va facilitar canalitzar l’oferiment de: material sanitari o equipament de protecció (mascaretes, bates impermeables, guants, ulleres, etc.);  recursos per produir material sanitari, especialment equipaments de protecció, i aportacions econòmiques que es va canalitzar a través de la Fundació Àngel Soler Daniel.

Gràcies a les donacions, es van portar a hospitals, centres sociosanitaris, residències i altres centres els següents materials: mascaretes, equips de protecció, gels hidroalcohòlics, mòbils i tauletes perquè els pacients se sentissin a prop de les seves famílies, etc.

El Col·legi va facilitar tota la seva estructura per portar a bon terme aquesta tasca i, així mateix, va comptar amb una xarxa de 25 voluntaris per fer arribar a centres sanitaris, sociosanitaris i residències els recursos que necessitaven. S’ha donat resposta a prop de 1.000 centres sanitaris i socials.

Documental de la campanya #ElCoMBActua:
www.youtube.com/COMBarcelona

Campanya de donacions

Campanya de donacions