OBITUARIS

Cristina Corbella Sala (1966-2020)

Nascuda a Barcelona, va fer la residència de l’especialitat de radiodiagnòstic a l’Hospital Mútua de Terrassa i va ser metge adjunta al Servei de Radiodiagnòstic a l’Hospital Mútua de Terrassa i als CAP de Sant Cugat i de Rubí (1996-2011). Posteriorment va desenvolupar la seva tasca com a adjunta amb la subespecialització en cap i coll, neuroradiologia, patologia vascular, cerebral i raquis a l’Hospital Mútua de Terrassa de 2011 a 2018. Es va convertir en experta en aquesta esfera.

Excel·lent professional, estimada i admirada per tots els seus companys, que sempre buscaven en ella la seva experta opinió, que mai negava.

Durant molts anys va ser tutora de residents, als quals va dedicar un gran esforç.
Treballadora, lluitadora amb manifesta iniciativa i empenta. La seva passió per la medicina, la radiologia i, sobretot, la neuroradiologia va ser lloable. El seu caràcter lluitador es va fer de nou evident des del principi del diagnòstic de la seva malaltia, l’ELA. Va ser un exemple admirable fins a l’últim dia. Ara desitgem que la terra li sigui lleu. Viurà per sempre en la nostra memòria.

Hem estat molt afortunats. Gràcies, Cristina, per tant!Dels teus companys i amics del Servei de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa