Vacunar és protegir

Bonaventura Clotet, Aroa López, Teresa Basora, Magda Campins, Antoni Gómez, Marta Sabatè, Montserrat Gironés, Guillermo Mattioli, Conchita Peña, Ester Abad, Xavier Roura, Montserrat Fernández i Antoni Trilla.

CoMB MÓN PROFESSIONAL MÓN SANITARI

#RaonsperVacunarme

Els col·legis professionals de l’àmbit de la salut fan públic un vídeo amb un missatge conjunt per promoure la vacunació contra la COVID-19

Els col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya s’han unit amb l’objectiu comú de promoure la vacunació contra la COVID-19 entre els seus col·legiats i col·legiades. Per aquest motiu, van llançar el vídeo #RaonsperVacunarme, en el qual, a través de les veus de 13 representants de nou professions (metges, infermeres, odontòlegs, farmacèutics, veterinaris, psicòlegs, fisioterapeutes, podòlegs i treballadores socials), fan una crida a tots els professionals de la salut perquè es vacunin i també perquè animin la població a fer-ho, cadascú en el moment que li arribi el torn, segons l’estratègia de vacunació dissenyada per les autoritats sanitàries.

El vídeo #RaonsperVacunarme és una iniciativa conjunta del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, el Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya, el Col·legi de Podòlegs de Catalunya i el Col·legi de Treball Social de Catalunya.

La campanya es va difondre, principalment, per xarxes socials, però també a través d’espais publicitaris cedits per TV públiques. Agraïm la col·laboració de: