CoMB MÓN PROFESSIONAL SERVEIS COL·LEGIALS

Benvinguda als nous metges residents

Més de tres-cents metges residents van participar en l’acte de benvinguda als nous col·legiats que va organitzar el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i la Secció de Metges MIR i Metges Joves. Aquest any s’han adjudicat 862 places a la província de Barcelona i els nous residents es van incorporar entre el 27 i 28 de maig als seus centres.

La vicesecretària del CoMB, Sònia Miravet, va explicar als joves metges el valor de la institució i el paper que tindrà en la seva carrera professional. El president de la Secció de Metges MIR i Metges Joves, Francesc Bas-Cutrina, va presentar els serveis del Col·legi i de la Secció Col·legial. Finalment el director clínic de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital Vall d’Hebron, Manel Escobar va ressaltar la necessitat d’humanitzar la professió. Escobar va exposar la seva experiència en ser diagnosticat d’un càncer de pàncrees i viure de primera mà l’experiència com a pacient. Això el va portar a ser un dels fundadors del Grup Janus (més informació a la pàg. 15).

La jornada va finalitzar amb una festa i sorteig de regals per celebrar la nova etapa que s’obre per als nous metges residents.

Gràfic