I Fòrum Startups Biomèdiques
CoMB MÓN SANITARI INNOVACIÓ

La col·laboració entre els professionals sanitaris i els enginyers

En els darrers anys, els avenços biomèdics han estat espectaculars i aquestes innovacions continuaran accelerant l’arribada de nous dispositius, diagnòstics i equips mèdics gràcies a les noves tecnologies, però sobretot, el treball i l’estreta col·laboració entre els professionals sanitaris i els enginyers. Aquesta col·laboració es dona en els centres de recerca, hospitals, empreses i start-ups del sector.

Per tal de compartir experiències amb professionals de la salut i de l’enginyeria que han creat start-ups d’èxit i alt valor econòmic i social, es va celebrar el I Fòrum Startups Biomèdiques, organitzat conjuntament pel Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) i el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), amb la col·laboració i participació de Barcelona Activa.

A l’acte van participar el vicepresident del CoMB, Jaume Sellarès; el degà d’ENGINYERS BCN, Miquel Darnés, i el director operatiu de Serveis a les Empreses de Barcelona Activa, Jaume Baró.