CoMB SECCIONS I COMARQUES

Metges de l’Àmbit Sociosanitari

Jornada de debat sobre l’eutanàsia

Anna Olivé, presidenta Secció Metges de l’Àmbit Sociosanitari

Enguany, amb professionals de diferents àmbits, estem preparant una jornada de debat sobre un tema molt important i que és d’actualitat: l’eutanàsia. El mes de maig no ha estat possible, però a la propera publicació informarem de la data en concret. Igualment rebreu tota la informació per correu electrònic.

També ens agradaria actualitzar la nostra base de dades, per la qual cosa us tornarem a enviar un petit qüestionari molt fàcil i ràpid d’omplir. Des de la junta de la secció us encoratgem a adreçar-nos les vostres inquietuds, dubtes i suggeriments (ho podeu fer a la mateixa enquesta). Aviat haurem de renovar la junta i qualsevol incorporació serà benvinguda.

Continuem treballant per posar en valor el nostre àmbit com la clau de volta en les transicions dels pacients i la sostenibilitat del sistema de salut i social, tenint en compte l’envelliment poblacional i la limitació dels recursos actuals. És important la visió holística, el treball en equip i, en definitiva, l’atenció centrada en la persona, des d’una perspectiva situada entre l’àmbit comunitari i l’hospitalari.