CoMB SECCIONS I COMARQUES

Metges Sèniors

Crida a la participació en les activitats culturals

Jaume Casanovas, tresorer Secció Metges Sèniors

La Secció de Sèniors s’encarrega trimestralment de programar les activitats culturals del Col·legi que es publiquen a l’Agenda Cultural. Tots els dimarts a la tarda tenen lloc a la sala d’actes conferències, concerts, projecció de pel·lícules o altres temes que puguin ser interessants per a nosaltres. Aquests actes són gratuïts i estan oberts a tots els metges, familiars i amics que vulguin assistir-hi. A més, també es fan sortides d’un dia i viatges per a la Secció Sènior.

Tots els membres de la Secció Sènior i tots els col·legiats, quan compleixen 65 anys, reben al seu domicili l’Agenda Cultural. A més, també la trobareu publicada al web col·legial.
Ens plau que tots els membres de la Secció Sènior puguin gaudir d’aquest esforç. L’execució de manera continuada d’aquesta agenda mereix que tots nosaltres en siguem coneixedors i que puguem participar en les activitats.

La secció també organitza, en col·laboració amb el Programa de Protecció Social del CoMB, uns seminaris de preparació per la jubilació, dirigits a metges de 55 a 65 anys, que tracten aspectes d’interès (de tipus neurològic, psicològic, humanístic, econòmic, laboral i legal) per aquesta important etapa de la vida. Ja s’han realitzat seminaris a diversos hospitals i col·legis de metges de Catalunya i també a Madrid, Santiago de Compostela, A Coruña i Logroño. El seminari es publicarà properament a la web col·legial.

Assamblea anual de la Secció de Metges Sèniors