CoMB SECCIONS I COMARQUES

Metges d’Estètica

Nova Junta de la Secció de Metges d’Estètica

José M. Fernández Rodríguez, president Secció Metges d’Estètica

El passat dia 2 de març de 2019 es van celebrar eleccions a la Secció Col·legial de Metges d’Estètica del Col·legi de Metges de Barcelona. Va resultar guanyadora, per una àmplia majoria, la candidatura composta per: José Manuel Fernández Rodríguez, president; Neus Tomás Benedicto, vicepresidenta; Juan Salcedo Díaz, secretari; Toni Raja i Conesa, tresorer; i com a vocals, Juan Arenas Chinchilla, Albert Amaya Ribó, Cristina Villanueva Rebenaque.

L’objectiu d’aquesta nova Junta és continuar amb la tasca realitzada per l’anterior i complementar-la. Apostem per una Junta eficaç, independent, integradora i, sobretot, propera al metge d’estètica, tot proporcionant-li eines per ajudar-lo en el dia a dia de la nostra professió, en àrees com la formació, els efectes adversos o els dubtes que se susciten en l’autorització de les consultes o dels mateixos professionals.

Tot això, sense descuidar en absolut la lluita constant contra l’intrusisme que tant ens perjudica a nosaltres i, per descomptat, els nostres pacients, quesón en definitiva el més important.

Per aconseguir-ho, ens posem a disposició dels nostres associats per tal que es dirigeixin a nosaltres per intentar solucionar o vehicular els seus dubtes cap al Col·legi de Metges de Barcelona o l’entitat més apropiada.

Junta de la Secció de Metges d’Estètica.