Medijocs 2019
CoMB CULTURA I SOCIETAT

Medijocs Quinze anys fent esport i salut

Amb el lema Fer esport és fer salut el Col·legi de Metges de Barcelona continua impulsant que el col·lectiu mèdic transmeti a la societat que els hàbits esportius estan relacionats directament amb una millor salut. Els Medijocs, que celebren aquest any la 15 edició, són els jocs col·legials esportius que contribueixen a donar exemple i difondre aquest missatge.

Cursa Atlètica
Les activitats dels Medijocs es van inaugurar amb la cursa de 5 milles a Sant Cugat. La Cursa Atlètica és una festa de l’esport del col·lectiu mèdic i va comptar amb la participació de metges, els seus familiars i amics, personal del CoMB i de les seves societats i professionals i treballadors del sector sanitari.

L’atleta que va fer un millor temps en la cursa va ser Josep Díaz Carretero (0:28:00). En la classificació general femenina, el millor temps el va fer Mireia Guarner Pique (0:31:42). Per categories, les millors classificacions de metges van ser: veterà masculí A, José Luis Cabrera Muñoz (0:28:58); veterana femenina A, Marta Colodrón Belio (0:38:36); veterà masculí B, Lluís Amat Tardiu (0:35:07); veterana femenina B, Tona Ribas Duch (0:40:12); sènior masculí, Josep Rubio Palau (0:31:15), i sènior femení, Núria-Laia Rodriguez Mias (0:36:43).

A finals de maig, també es va fer una caminada popular en una ruta circular de 9 km per la zona de Sau que va al Puig del Far, Santa Margarida d’Ardola i la Roca del Migdia.