Londres
Grup Med

Londres inesgotable

La capital del Regne Unit és una de les ciutats més globals del món: 8 milions d’habitants que parlen més de 300 llengües, un impressionant llegat històric que es remunta als romans i una importància cabdal en el món de les finances, el comerç, les comunicacions, la música, l’art, el turisme, la moda i el coneixement. Com pots planificar el teu temps quan visites aquesta urbs vibrant i inesgotable? Et donem cinc itineraris perquè et sigui més fàcil. Enjoy your stay!

Museus per gaudir i aprendre
Coneix els museus de Londres! No hi poden faltar el British Museum (especialitzat en Mesopotàmia, Egipte, Grècia i Roma), la National Gallery (amb pintures dels segles xiii al xx), la Tate Modern (art contemporani) o el Natural History Museum, perfecte per a una visita familiar.

Música? Teatres, auditoris i pubs
Fes un tast de l’ambient melòman de Londres escoltant òpera al Covent Garden o la Filharmònica al Royal Festival Hall. Per a gustos més moderns, gaudeix de teatre musical al West End, o escull entre l’oferta de bandes locals que toquen als pubs de Shoreditch, Hackney o Peckham, els barris de moda.

Parcs i jardins de somni
Des de la increïble varietat botànica dels Kew Gardens fins als cèntrics Hyde Park o Regent’s Park, passant pels cérvols que campen en plena llibertat a la reserva de Richmond, Londres és una de les capitals europees amb més zones verdes i més ben cuidades.

Mercats: tot el que vulguis (i més)
Antiguitats a Old Spitafields o Portobello Road, moda i disseny a Brick Lane o Box Park, gastronomia gourmet al Borough, roba alternativa a Camden, streetfood a Broadway... La varietat de mercats als carrers de la capital britànica és gairebé inabastable.

Ens deixem altres visites: la ruta de Jack l’Esbudellador a Whitechapel, els centres comercials de luxe a Knightsbridge, el llegat industrial a Battersea... Troba el teu propi itinerari!

Els monuments imprescindibles
La Torre de Londres es conserva com a testimoni de la ciutat medieval, mentre que la imponent Catedral de Saint Paul ens trasllada al Barroc, i el seu icònic Parlament és un símbol de l’època victoriana. Visita també els moderns gratacels de la City, fites de l’arquitectura contemporània.

La Secció de Metges Sèniors ha organitzat un viatge  a Londres del 4 al 8 d’octubre.

 

Més informació:
https://mediviatges.med.es