Informe Anual 2018
CoMB

El Col·legi edita l’Informe Anual 2018

El Col·legi de Metges de Barcelona va difondre el setembre el seu Informe Anual, que enguany compleix la 27a edició. A l’Informe es fa un resum de les principals activitats del Col·legi i de les empreses del Grup Med durant el passat any. 

La publicació recull l’activitat del primer any de la Junta de Govern sorgida de les darreres eleccions, que es basa en eixos com la defensa de la professió, la garantia d’un bon exercici, la seguretat dels professionals, l’impuls als models de lideratge i professionalisme, l’aposta per la formació, la lluita contra la precarietat laboral i la millora de les condicions laborals dels metges i metgesses que treballen als diversos àmbits assistencials. 

A l’Informe Anual 2018 s’informa també sobre el Grup Med, el grup d’empreses del Col·legi de Metges de Barcelona. S’aporten xifres de negoci de les diverses societats, que operen sota els valors de confiança i transparència, i que es basen en la responsabilitat, la rendició de comptes i la sostenibilitat.

En les següents pàgines reproduïm el resum de l’any en xifres, els principals documents i treballs publicats el 2018 i el resum “El Grup Med en xifres.”

Més informació: Informeanual.comb.cat

Informe anual 2018

Informe anual 2018

Informe anual 2018

Informe anual 2018

Informe anual 2018