OBITUARIS

Vanesa Cuadrado Claramonte

(1976-2019)

El 17 de maig de 2019 ens va deixar, massa aviat, la nostra amiga i companya Vanesa Cuadrado Claramonte, excel·lent oftalmòloga de l’Institut Català de Retina (ICR) i directora mèdica de la Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular.

Vam tenir la sort de coincidir amb ella a l’ICR pràcticament des dels inicis de la seva gran carrera professional, malauradament curta, però exemplar. L’any 2004 va començar amb nosaltres la seva formació com a metgessa resident en Oftalmologia i posteriorment també va fer el Màster en Cirurgia Oculoplàstica, Òrbita i Vies Lacrimals, per incorporar-se després com a metgessa adjunta.

Va anar assumint càrrecs importats de responsabilitat a l’ICR, com ser la cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de Vilanova. Finalment, i avalada per la seva trajectòria i vàlua professional, la vam nomenar directora mèdica de la Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular.

La Vanesa era una persona propera, molt accessible, de tracte encantador, amant de la seva família, dels seus amics, de la seva professió i de l’especialitat, el que feia que els seus pacients l’estimessin.


Ignasi Jürgens,
director mèdic de l’Institut Català de Retina

 

Obituaris complets a: obituaris.comb.cat